Det bästa ögonfransserum. vad bör vi ha i åtanke när ni väljer ett?

all12Det finns många faktorer när vi ska avgöra vilket ögonfransserum som är det bästa. Detta är bland annat funktion, effektivitet, pris, metod för applicering, och längd för hela behandlingen. Finns det verkligen ett perfekt ögonfransserum?

Hur bör det bästa ögonfransserumet fungera?

Det måste självklart vara snabbt, effektivt, och fungera bra. Snabbt, då vissa ögonfransserum kan visa upp de första effekterna inom två veckor. Effektivt, då det bör förbättra ögonfransarna som tillverkaren påstår att det ska göra. Effektivt för att i slutet av behandlingen bör ögonfransarna vara dubbelt så långa och nästan se falska ut. Tyvärr finns det nästan alltid ett ”men”.

Alla ögonfransserum fungerar inte snabbt. Till att börja med kan det helt enkelt vara dåligt. Alla ögonfransserum fungerar inte heller likadant på alla personer. Vissa märker av resultat snabbare än andra. Tillverkarna av ögonfransserum har dessutom olika uppfattningar om begreppet ”snabbt”. För en person innebär det två veckor, medan det innebär en månad för en annan. Vad innebär begreppet ”snabbt” för dig? Det bästa ögonfransserumet fungerar effektivt, men vad innebär det egentligen? Jo, det bör göra fransarna längre, fylligare, yngre, och återfuktade. Tyvärr finns det också ögonfransserum som inte förbättrar något alls. De kan till och med orsaka irritation. Det finns också ögonfransserum som bara fungerar halvhjärtat. Det innebär i princip att vi köper ett ögonfransserum i hopp om att det ska göra våra ögonfransar längre och ge dem mer volym, men produkten ger ett annat resultat, till exempel återfuktning och föryngring. Det är förstås inget fel med det, men det var ju faktiskt inte det resultat vi önskade, eller hur?

Effektivitet är också ett problem när det gäller hur ögonfransserum fungerar. Å ena sidan finns det ögonfransserum på marknaden som fungerar spektakulärt. De kan förlänga fransarna så mycket att vi inte ens behöver böja dem med en ögonfransböjare eller styla dem med mascara. Å andra sidan är butikerna fulla av ögonfransserum som inte har något gemensamt med tidigare nämnda produkter. Sådana produkter är så tveksamma att det till och med skulle vara bättra att täcka ögonfransarna med ricinolja istället.

Vilka andra funktioner bör känneteckna det bästa ögonfransserumet? Till att börja med bör appliceringen vara problemfri. Det bör endast bestå av naturliga ämnen. Vad innebär en enkel applicering? Jo, ögonfransserum säljs med borstar som applikatorer. Användaren måste använda dessa för att måla en linje på ögonfranslinjen. Därför liknar appliceringen den som man använder för en vanlig eyeliner. Och vilka är de säkra ingredienserna? Oftast är det ingredienser som inte orsakar irritation, som tar hand om huden runt ögonen, och självklart det viktigaste av allt: som kan förbättra ögonfransarnas tillstånd och göra dem längre och starkare.