6# Xlash Pro ögonfransserum

Funktioner8.8
Effektivitet6
Pris5
Komponenter5.7
6.4

Första intryck: Xlash Pro ögonfransserum skiljer sig inte från mängden vid en första anblick. Den innehåller en borste som distribuerar ögonfransserumet. Det liknar faktiskt en applikator för eyeliner. Den absorberas snabbt trots sin vätskeliknande konsistens. Även om flaskan är gjord i någon form av syntetiska material har det visat sig att den inte påverkar produkten.

Behandling: En enda förpackning Xlash Pro ögonfransserum (6 ml) räcker i cirka 10 månader, vilket för mig är en jättelång behandlingstid. Det här är ärligt talat den längsta behandling för ögonfransar som jag någonsin hört talas om. Efter en månad syntes små förändringar, och efter fyra månader uppnåddes de maximala resultaten. Vad sker under de resterande sex månaderna? Applicera bara Xlash Pro ett par gånger i veckan för att behålla de effekter du uppnått. Det finns även en mindre version av Xlash Pro, nämligen en flaska med 3 ml. Jag antar att detta varar i typ fyra månader av behandlingen.

Applicering: Ögonfransserumet bör appliceras på den övre och den nedre ögonfranslinjen. Det orsakar inga större problem. Allt du behöver komma ihåg är att vara försiktig så att kosmetikan inte rinner ner i ögonen, då detta kan leda till smärta och svullna ögonlock. En sak jag bör nämna är att Xlash Pro absorberas omedelbart, och inte lämnar några märken på vare sig ögonlocken eller ögonfransarna.

Effekter: I början märkte jag inte så mycket av förlängningen, men under behandlingens gång blev ögonfransarna starkare och friskare. Tyvärr varar behandlingen så pass länge att man har svårt att märka eventuella markanta förändringar. Det är svårt att säga huruvida fransarna fortsätter växa eller ej. Dessutom fungerar Xlash Pro ögonfransserum inte så fantastiskt som jag trodde att det skulle göra.

Det är faktiskt svårt att uppskatta fransarnas längd eller fyllighet efter behandlingen.

Sammanfattning: Den mängd av Xlash Pro ögonfransserum som tillverkaren tillhandahåller räcker länge och har en spännande sammansättning. Jag menar, antalet ingredienser kan vara skrämmande eftersom det är bättre ju färre ingredienser det är. Här finns det extrakt från växter, vilket inte är en god nyhet för allergiker, antar jag. Vissa ingredienser i produkten kan irritera eller orsaka ett slags obehag för personer med känslig eller mycket torr hud. Resultaten, om några sådana uppnås, syns bara om man tittar noga, och man måste vänta länge på dem. Tyvärr är den största nackdelen med detta ögonfransserum det extrema priset.