2# Revitalash ögonfransserum

Funktioner9.1
Effektivitet8.9
Pris5
Komponenter8.3
7.8

Första intryck: Revitalash ögonfransserum ser mycket bra ut. Jag gillar både förpackningen som skyddar flaskan, och den separata delen för broschyren. Flaskans design är också mycket fin – en typiskt smal flaska som liknar en mascara. Den enda skillnaden är applikatorn. Vad mer kan jag säga? Borsten kommer förmodligen att fungera effektivt vid appliceringen. Jag tror inte att det kommer ta lång tid att applicera produkten. Revitalash ögonfransserum är en transparent och doftfri vätska. Enligt mig är det ett stort plus för personer med känsliga ögon eller känslig hud runt ögonen.

Revitalash INCI: Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

Behandling: Kosmetikan i flaskan räcker i cirka sex månader, vilket är den tid som krävs för behandlingen. Det är perfekt med tid för att uppnå de resultat vi hoppades på i början av behandlingen. Längre och fylligare ögonfransar blir synliga efter cirka tre veckor. I slutet av behandlingen kan du använda ögonfransserumet två gånger i veckan.

Man måste göra detta för att upprätthålla de effekter som uppnåtts.

Applicering: Jag hade inga större problem med appliceringen av Revitlash ögonfransserum. Allt du behöver göra är att dra applikatorn längs ögonfranslinjen, lika mycket på det övre och det nedre ögonlocket. Dock kände jag en stickande känsla, och mina ögonlock blev lite svullna efter de första appliceringarna. Jag antar att detta var en bieffekt av att använda en ny produkt. Efter viss tid försvann irritationen, men vid den tidpunkten använde jag ögonfransserumet varannan kväll.

Effekter: Ögonfransarna blev faktiskt längre och starkare. De är också mer välvårdade. Jag måste erkänna att mina fransar också blev lite tjockare och starkare. De förändrades gradvis i takt med att tiden fick. Efter ungefär en månad eller mer av behandling med Revitalash ögonfransserum blev mina fransar också föryngrade och återfuktade. Effekterna varar även när behandlingen avslutas, och detta beror uppenbarligen på huruvida vi applicerar ögonfransserumet regelbundet eller ej.

Sammanfattning: Generellt sett är det inget fel på Revitalash ögonfransserum. Det är lätt att applicera, har en smidig och bekväm applikator i form av en borste, och en okej förpackning. Kosmetikan är säker i flaskan. Nackdelarna är definitivt det höga priset och de irritationer som kan uppstå i början av behandlingen. För att inte skada sig själv bör alla som upplever obehag av behandlingen genast upphöra med användningen av Revitalash ögonfransserum.