9# Quickmax ögonfransserum

Funktioner6.7
Effektivitet6.8
Pris5.2
Komponenter5.1
5.9

Första intryck: Vad kan jag säga, Quickmax gav ett bra första intryck. Det är en produkt som skiljer sig från liknande produkter tack vare den färgglada förpackningen och den bekväma applikatorn. Kosmetikan har en halvt vätskeliknande konsistens och kräver därför noggrann applicering. När du öppnar kartongen hittar man en broschyr med information om applicering, sammansättning och förväntat resultat.

Behandling: Jag använde en flaska Quickmax som innehöll 5 ml, under cirka sex månader. Jag märkte förändringar som påverkade mina ögonfransar efter fyra veckors regelbunden användning. De önskade resultaten syntes dock inte förrän efter mer än två månader. Jag måste nämna att Quickmax innehåller en av mina favoritingredienser, hyaluronsyra. Tack vare detta ämne återfuktas inte bara ögonfransarna utan också ögonlocken, och de blir mjukare och friskare.

Applicering: Applicering måste utföras varje kväll tills du får de fransar du vill ha. Efter det kan du använda ögonfransserumet varannan dag, eller till och med mindre frekvent. När det gäller själva appliceringen måste du använda Quickmax ögonfransserum på samma sätt som du använder en eyeliner, och du ska enbart använda produkten på de övre ögonlocken. Kosmetikan tar sig till de nedre ögonlocken när man sover. När man applicerar produkten måste man vänta lite för att kosmetikan ska kunna absorberas.

Om du som jag bär kontaktlinser måste du komma ihåg att ta ur dem innan du applicerar Quickmax.

Effekter: Jag kan säga att Quickmax förbättrar tillståndet hos både ögonfransar och ögonlocken. När behandlingen går mot sitt slut är det uppenbart att ögonfransarna är friskare, sötare och mer välvårdade. De är dessutom starkare och mer resistenta mot skador, och de faller inte av vid sminkborttagning på samma sätt som de brukade. Ärligt talat hade jag dock svårt att märka av en eventuell förlängning av fransarna eller ökad fyllighet.

Sammanfattning: För mig har Quickmax ögonfransserum många bra funktioner, men alla dessa gäller enbart vård av ögonfransarna. Därför kommer kvinnor som är ute efter ögonfransförlängningar eller ökad fyllighet att bli besvikna. Tack vare naturliga ingredienser har ögonfransserumet en positiv effekt på huden på ögonlocken, och orsakar varken irritation eller allergiska reaktioner.