7# Prolash ögonfransserum

Funktioner7.8
Effektivitet7.1
Pris3.9
Komponenter6.4
6.3

Första intryck: En saftig orange förpackning med Prolash ögonfransserum ger ett positivt intryck. Jag gillar tanken med en transparent flaska, så att vi kan hålla koll på hur mycket vi använder. Konsistensen är ganska tjock och fyllig, och därför kan det vara lite svårt att applicera produkten. Ibland täcks ögonfransarna av små vita fläckar, som är rester av Prolash ögonfransserum.

Behandling: Jag upplevde inga större problem, men konsistensen och det faktum att borsten var lite lurvig var jobbigt. Behandlingen varar definitivt längre än sex månader. Under detta halvår förändras ögonfransarna, men bara lite. Deras tillstånd förbättras definitivt, men det är allt som skiljer dem från sitt tillstånd innan behandling. Detta är det enda plus som jag kan påpeka, för det finns inga andra fördelar att nämna. Prolash ögonfransserum fungerar egentligen bara på ett ytligt sätt.

Applicering: Om borsten var tunn och välgjord skulle appliceringen vara mycket lättare. Jag behövde vara mycket försiktig för att inte få Prolash ögonfransserum i ögonen. Istället för att bara täcka ögonfranslinjen var halva mitt ögonlock täckt av ögonfransserumet. Som tur är fick jag aldrig in borsten i ögat. Jag vet dock att sådana olyckor kan ske, och jag föreslår därför att man sköljer ögat med en stor mängd vatten, eller att man avbryter behandlingen under en tid om allvarlig irritation uppstår.

Man kan även be en läkare om hjälp.

Effekter: Tyvärr syns inga effekter efter ten dagars regelbunden applicering. Resultaten, om några, syns först efter en månad. Prolash ögonfransserum förlänger, vårdar och återfuktar ögonfransar. När behandlingen är över är det svårt att märka någon ökning av fylligheten, och fransarna är inte heller mörkare. Å andra sidan är ögonfransarna stärkta, föryngrade och glansiga. Till min stora överraskning försvann effekterna inom ett par veckor efter den sista appliceringen. Jag hade aldrig kunnat tro att ett ögonfransserum skulle vara till så stor besvikelse.

Sammanfattning: Man kan köpa Prolash på internet för några tior, plus fraktkostnaden. Enligt mig är det dock inte värt att köpa den här produkten, som definitivt inte förtjänar en titel som  ”det bästa ögonfransserumet”. Först och främst kan det skapa irritation om vi inte applicerar serumet ordentligt, eller om vi är allergiska mot någon av ingredienserna i Prolash ögonfransserum. Dessutom förbättrar det inte fylligheten, och det gör inte fransarna tjockare. Återfuktning och stärkande egenskaper räcker helt enkelt inte. Prolash ögonfransserum har dessutom en ganska tjock konsistens, och applikatorn är klumpig.