8# Neulash ögonfransserum

Funktioner6.6
Effektivitet5.9
Pris4.7
Komponenter7.2
6.1

Första intryck: Neulash ögonfransserum gör definitivt ett gott första intryck. Den silverfärgade, glansiga flaskan ser bra ut, och den vita kartongen ser stabil ut. Inuti kartongen finns en broschyr med all nödvändig information gällande applicering, sammansättning och ögonfransserumets funktioner. När vi tar av korken kan vi se en orange borste. Ögonfransserumet måste användas på samma sätt som en eyeliner.

Behandling: En flaska Neulash innehåller 6 ml av kosmetikan. Detta räckte till för sju månaders behandling. Även om produkten har en vätskeliknande konsistens rann den inte ner i ögonen. Den skapade inte irritation, och mina ögonlock och ögonfransar blev inte missfärgade eller täckta av konstiga, klibbiga ämnen. Jag följde självklart tillverkarens instruktioner, och när jag såg att ögonfransarna såg ut som jag ville att de skulle se ut minskade jag frekvensen för användningen av Neulash.

Applicering: Varje applicering måste utföras på rengjord hud, då sminkrester kan göra det svårt för Neulash att nå folliklarna. När ögonlocken är rena och torra kan du applicera kosmetikan. Du måste självklart använda borsten som jag beskrivit ovan. Måla bara en linje på ögonfranslinjen på det övre ögonlocket, för kosmetikan når de undre ögonfransarna när du sover.

Jag kan lägga till att ögonfransserumet absorberas snabbt, och därför kunde jag lägga på en kräm för området under ögonen och annan vårdande kosmetika nästan omedelbart efter appliceringen av Neulash.

Effekter: Neulashs uppgift är att förlänga och stärka ögonfransarna, och förbättra deras fyllighet. Tack vare hyaluronsyra kan produkten inte bara återfukta ögonfransarna, utan också ta hand om huden under ögonen. När jag använder en mascara som böjer fransarna ser de ännu större och sötare ut. Tyvärr måste jag meddela att effekterna inte höll så länge som jag förväntade mig. Jag uppskattar att de försvann cirka två månader efter den sista appliceringen.

Sammanfattning: Enligt min åsikt kostar Neulash ögonfransserum väldigt mycket. Priset matchar inte effekterna det har. Jag förväntade mig ärligt talat mer av en sådan här produkt. Tillväxt av ögonfransar och fylligheten borde vara mer synligt och varaktigt. Av denna anledning tycker jag inte det är värt att lägga en smärre förmögenhet på vårdande kosmetika som denna.