1# Nanolash ögonfransserum

Funktioner9.2
Effektivitet9.4
Pris7.7
Komponenter9.1
8.9

Första intryck: Jag måste erkänna att Nanolash ögonfransserum gjorde ett bra första intryck på mig. Det har en fint designad förpackning. Lådan är gjord av kartong i hög kvalitet, och själva flaskan är hermetiskt försluten vilket gör att vi kan vara säkra på att kosmetikan inte har utsatts för obehörig åtkomst. Tack vare förseglingen kommer produkten inte heller att spillas eller skadas. När vi vrider av locket kan vi se en liten, orange borste. Inuti förpackningen finns en broschyr med all nödvändig information om dosering, ingredienser och allt sådant. Ögonfransserumet är transparent och har en vätskeliknande konsistens. Dess sammansättning innehåller inga dofter, vilket kan vara glädjande för personer som lider av allergier.

Behandling: Hela behandlingen tar cirka sex månader. När jag genomgick den förändrades ögonfransarnas utseende dramatiskt. De första effekterna blev synliga efter cirka två veckor, medan de slutliga resultaten kom efter två till tre månader. Så fort den här perioden passerat rekommenderas det att man applicerar Nanolash ögonfransserum med ett par dagars mellanrum för att behålla de uppnådda resultaten, som varar riktigt länge. Jag tycker faktiskt att det är helt fantastiskt att Nanolash verkar så snabbt!

Nanolash - det bästa serumet

Nanolash ögonfransserumApplicering: Det är hur enkelt som helst. Det ser ut som om man målar en linje med en vanlig eyeliner. Ögonfransserumet bör appliceras varje kväll på rengjorda ögonlock. Jag måste uppmärksamma er på att ögonlocken måste vara helt rena för att låta Nanolash fungera ordentligt och för att det ska kunna nå ögonfransarnas rötter. Det räcker med en liten mängd av ögonfransserumet på den övre och nedre ögonfranslinjen. Efter att jag uppnådde de önskade resultaten applicerade jag Nanolash ögonfransserum ett par gånger i veckan.

Resultat: Nanolash fungerar perfekt! I början stärkte ögonfransserumet mina ögonfransar, och sedan blev de längre, fylligare, och mörkare. Ögonfransarna vårdas och föryngras. Till min stora förvåning hade jag inte längre användning av mascaran. Det viktigaste är dock att ögonfransserumet stimulerar tillväxt av nya ögonfransar. Efter cirka två veckor märkte jag att många nya ögonfransar växte ut, särskilt i ögonens inre och yttre hörn.

Sammanfattning: Nanolash är det bästa ögonfransserumet på marknaden. Det fungerar inte bara snabbt, det är också effektivt. Ögonfransserumet orsakar inte irritation, och är skonsamt mot huden och ögonen. Produkten är dessutom enkel att applicera, och de första effekterna syns efter 15 dagar. Det är helt fantastiskt! Jag kan ärligt talat säga att Nanolash ögonfransserum passar alla kvinnor som vill ha längre, sötare, starkare och fylligare ögonfransar.

Webbplats: http://nanolash.se