5# Lilash ögonfransserum

Funktioner7
Effektivitet6.7
Pris5.6
Komponenter6.6
6.5

Första intryck: Förpackningen för Lilash ögonfransserum ser fast ut, och själva kosmetikan är tight förseglad. Därför kan vi vara säkra på att ingen öppnat kosmetikan innan oss. Flaskan ser ut som en vanlig plastflaska som täcks av grå färg. Förpackningens estetiska sida måste förstås inte ha något samband med hur produkten fungerar.

Behandling: Hela behandlingen med Lilash ögonfransserum varar i upp till sex månader. För att genomgå behandlingen har tillverkaren designat en flaska som innehåller 5,9 ml. När det gäller den mindre versionen av produkten, med 2,95 ml, kan den verka som ett komplement till behandlingen, som stöder de uppnådda resultaten. Effekterna syns i mitten av behandlingen. Jag upplevde som tur var ingen irritation eller konstiga hudreaktioner när jag applicerade Lilash ögonfransserum.

Applicering: Innan varje applicering måste du rengöra huden runt ögonen, ögonlocken och ögonfransarna, och sedan torka ansiktet. Sedan måste du använda borsten till Lilash ögonfransserum och måla en tunn linje på ögonlocken. För att vara mer specifik: kosmetikan måste appliceras på den övre och nedre ögonfranslinjen. Själva applikatorn är lätt att använda, men oerfarna personer kan uppleva vissa svårigheter med det. Det kan hända att produkten når ögonen, vilket kan leda till irritation i form av stickande eller röda ögon. Om detta sker måste du självklart skölja ögat med vatten. Det rekommenderas också att man applicerar kompresser med kamomill.

Om irritationen inte försvinner bör du boka tid hos en läkare.

Effekter: Ganska otillräckliga eftersom ögonfransarna bara blev typ två till tre millimeter längre. Om man bestämmer sig för att använda ett ögonfransserum är förväntningarna helt annorlunda mot de faktiska resultaten. Det är dessutom svårt att se förbättringar i form av fyllighet, tjocklek eller föryngring av ögonfransarna.

Sammanfattning: Enligt min åsikt är Lilash ögonfransserum inte det bästa på marknaden. Som jag nämnt förut märkte jag inga markanta skillnader, vare sig i volym, vårdande egenskaper, återfuktning, etc. Trots den smidiga och bekväma applikatorn kan Lilash ögonfransserum nå ögonen och irritera dem. Färgen på flaskan försvinner efter några veckors användning. Slutligen kan det höga priset avskräcka kvinnor från att köpa produkten.