4# Latisse ögonfransserum

Funktioner7.3
Effektivitet7.1
Pris5.6
Komponenter6.7
6.7

Första intryck: Produkten överraskar mig positivt när jag ser dess innehåll. Jag har aldrig sett något liknande förut. Flaskan har en kork och tillverkaren har skickat med applikatorer som kan användas för att applicera ögonfransserumet. Latisse liknar inte ett vanligt ögonfransserum, men det förlänger fransarna och förbättrar dess fyllighet.

Behandling: En flaska Latisse innehåller 3 ml av kosmetikan. Jag använde den inom 3 månader. Enligt mig är det inte en tillräcklig mängd kosmetika. Jag menar, behandlingen bör ta längre tid. Jag uppnådde de första resultaten ganska snabbt, efter cirka tre veckors användning av Latisse. Eftersom man inte behöver applicera Latisse varje kväll när man väl har uppnått de önskade resultaten använde jag inte ögonfransserumet särskilt frekvent. Mina ögonfransar växte och blev tjockare under de följande veckorna.

Tyvärr försvann alla effekter av Latisse inom två månader.

Applicering: Som jag nyss nämnde använde jag borstarna som medföljde i förpackningen. En borste bör användas för ett ögonlock. Det jag menar är att du, när du ritat en linje på den vänstra ögonfranslinjen, måste kasta borsten och ta en ny borste för att upprepa processen på den högra ögonfranslinjen. Jag måste varna andra kvinnor: det är förbjudet att täcka ögonfransarna med Latisse, eftersom man då löper stor risk för att utveckla irritation som smärta i ögonen, svullna ögonlock, eller röda ögon.

Effekter: Tack vare Latisse blev mina ögonfransar längre, starkare och fylligare. Deras tillstånd förbättrades dessutom inom en månad. Om du applicerar kosmetikan ordentligt bör du inte uppleva något obehag. Enligt mig skulle Latisse vara en bra produkt för ögonfransförlängning om effekterna inte försvann så fort.

Sammanfattning: Latisse är inte bara väldigt dyrt, produkten är också svår att få tag i. Man måste även lägga till kostnaden för applikatorer, då man måste köpa flera stycken sådana. De som medföljer i förpackningen är inte tillräckligt för att utföra hela behandlingen. Därför är priset för behandlingen högre än att bara köpa en flaska ögonfransserum. En annan nackdel är den bristande effektiviteten hos Latisse, och effekterna är kortvariga.