2# Lashcode ögonfransserum

Funktioner9
Effektivitet9.2
Pris8
Komponenter8.9
8.8

Första intrycket: Den vackra, noggrant designade förpackningen är inte det enda som gör det här serumet förtrollande. Lashcode kommer i en stor tub, vilket innebär längre behandling. Flaskan går inte sönder, den repas inte och läcker inte heller. Det är en perfekt förpackning för det dyrbara serumet så att inte en enda droppe går till spillo. Förpackningen ser även till att produkten håller sig fräsch och bevarar alla dess karaktärer.

Applikation: Precisionseyelinerborsten är en bra applikator, så det går inte att skopa upp för mycket serum; produkten rinner inte heller ner. Lashcode ögonfransförstärkande serum absorberas helt och hållet och du behöver inte vänta länge – du kan faktiskt börja applicera smink eller hudvårdsprodukter nästan direkt. lashcode eyelash serum

Lashcode appliceras på huden på ögonlocken en gång per dag: på fransarnas bas. Använd det antingen på kvällen eller morgonen (full absorbering). Den ergonomiska, välformade borsten har perfekta borst som låter dig applicera en optimal mängd serum. Lashcode-flaskan gör att du kan dosera vätskan utan att spilla.

Resultat: Lashcode ögonfransförstärkande serum ger fantastiska resultat efter ungefär 14 dagar. Fransarna är synbart mörkare och rikligt fuktiga, dessutom slutar de gå sönder. Lashcode-serumet ger dig många månaders behandling och dussintals veckor av fina, långa, djärva ögonfransar. Du upptäcker snabbt att de ser bättre ut och du förbluffar andra med dina fylliga, solfjäderlika fransar efter några veckor. Ingen kommer att kunna sluta titta på dem!

Slutsats: Lashcode är ett högt rankat ögonfransförstärkande serum vars popularitet inte upphör, det är en sak som är säker. Om du planerar att grundligt reparera, stärka och – framför allt – göra dina fransar längre, kommer du att fullständigt älska Lashcode.

Webbplats: www.lashcode.se