3# FEG ögonfransserum

Funktioner7.5
Effektivitet5
Pris10
Komponenter7.7
7.6

Första intryck: FEG ögonfransserum skapar ett intryck av regelbunden vård. Kartongen är fin, men flaskan som innehåller kosmetikan är inget märkvärdigt, bara en enkel plastförpackning. Fördelarna med FEG ögonfransserum är definitivt konsistensen, då den absorberas snabbt, och en applikator i form av en borste. Tack vare borsten är det enkelt att förse även de fylliga fransarna med kosmetikan, och fransarna i ögats inre och yttre hörn.

Behandling: Den tar cirka fem månader, och resterna av kosmetikan kan användas även under de följande veckorna. När den appliceras systematiskt kan resultaten uppnås på en månad. För mig är det ganska lång tid. Det är viktigt att applicera FEG ögonfransserum systematiskt, varje kväll, under den tidsperiod som nämns i broschyren. Om vi på något sätt stör behandlingen kommer effekterna inte bli lika bra som vi förväntar oss, och som ett därför kommer vi att bli missnöjda med resultaten.

Applicering: Enkel och snabb. Applikatorn är smidig och lätt att använda. Tack vare de tunna stråna kan vi vara säkra på att varje individuell frans vårdas ordentligt. Man behöver som tur är inte vänta särskilt länge på att ögonfransserumet ska absorberas. Man måste dock komma ihåg att ta bort smink innan man påbörjar behandlingen, då kosmetikan inte ska användas på målade ögon.

Ögonskugga och mascara kan hindra FEG ögonfransserum från att nå fransarnas rötter.

Effekter: Jag måste erkänna att ögonlocket inte irriterades, för ögonfransserumet består av lindrande ämnen som gurka och grönt te. När det gäller ögonfransarna blev de definitivt vårdade och glansiga, men längden påverkades inte. De kanske förlängdes med ett par millimeter, men inte mer. Jag trodde att FEG ögonfransserum skulle vara mer effektivt. Tyvärr har produkten bara påverkat ögonfransarnas utseende och allmänna tillstånd genom att stärka och återfukta dem, men inte genom att göra dem längre, tjockare eller mörkare.

Sammanfattning: Om någon vill vårda sina ögonfransar kan det vara en bra idé att köpa FEG ögonfransserum. Om man däremot vill få längre och tjockare ögonfransar är det ingen idé att slösa bort sina pengar, särskilt inte då FEG kostar en smärre förmögenhet. FEG ögonfransserum ger inte de effekter man hoppas på i början av behandlingen. Därför duger det bara för glesa, tunna och svaga fransar.